Luksus menu

  • Pris pr. kuvert - 3 retter kr.449,-
  • Pris pr. kuvert - 4 retter kr.499,-
  • Natmad pr. kuvert kr.79,-

APPETIZERS

(vælg 1 slags)
  • Jordskokkesuppe m. bacon, ristede champignon og brød
  • Græskarsuppe m. brød  (sep. – nov.)
  • Kammuslinger m. mango og lime
  • Wontoner m. tigerrejer

FORRETTER

(vælg 1 slags)
  • Skaldyrssuppe
  • Laksemousseline m. urtesauce
  • Varmrøget laks m. spinatcrerne
  • Skindstegt sandart m. sellerimos og persilleolie
  • Fiskebuffet m. 3 slags fisk og brød
  • Røget dyrekølle m. selleri og mandelpuré på salat
  • Sennepsmarineret oksefilet m. avokadokompot og bagt parmesan

HOVEDRETTER

SERVERES SOM BUFFET
  • Oksemørbrad med morkler, ovnbagte kartofler, rodfrugtsgratin, stegte grøntsager, rødløgs marmelade, 2 slags salater og marsalasauce
  • Kalvefilet m. pistaciekerner, krydrede papaskartofler, ristede svampe, pancettabagte løg, årstidens grøntsager, 2 slags salater og estragonsauce
  • Dyrefilet m. smørstegte nøddekartofler, bagte tomater, bønnepakker, æblesalat, 2 slags salater og blåbærsauce
  • Lammekølle m. krydrede aspargeskartofler, fyldte champignon, bagte hvidløg, blommetomater, 2 slags salater og persillesauce
  • Vildsvinefilet m. ovnbagte kartofler, bagte peberfrugter m. cherrytomater, blomkål m. tomatolie, 2 slags salater og charonsauce

DESSERT

(vælg 1 slags)
  • Desserttallerken m. kage, sorbetis og frugtcreme
  • Kokosparfait på bund af ingefær ananas m. rabarberkompot og ristet marcipan
  • Grand Marnier is, chokoladekage og årstidens frugter
  • Ostetallerken m. forskellige oste, honningmarinerede valnødder, oliven og abrikoser

NATMAD

(vælg 1 slags)
  • Kartoffel-porresuppe m. bacon og brød
  • Løgsuppe med ostebrød
  • Pålægsbuffet
  • Luksussandwich m. salat og pålæg
  • Til buffeten serveres hjemmebagt brød med smør
fest-img

FESTKONCEPT

  • MADEN

    Alt vores mad er hjemmelavet. Vi bruger kun friske råvarer og årstidens frugt og grønt.

  • OPDÆKNING

    Når I holder fest hos os, sørger vi for opstilling og opdækning af borde med basis bordpynt. Vi sørger ligeledes for oprydning og rengøring af lokalet efter festen.

  • SERVICE PÅ DAGEN

    Vi stiller køkkenpersonale til rådighed, de laver maden og sørger for opvasken. Vi beder vores gæster om at være behjælpelige med afrydning under og efter maden. Ønskes serveringspersonale eller anden hjælp, kan dette tilkøbes.

  • ANRETNING

    Hovedretten og natmaden serveres altid som buffet, men det kan variere om forretten og desserten portionsanrettes eller serveres som buffet.
    Drikkevarer hentes som selvbetjening fra seperat bord og køleskabet.
    Ønskes dessertvin, hedvin eller spiritus afregnes dette pr. påbegyndt flaske.
    Rester udleveres, når festen er slut.

  • KUVERTANTAL

    Generelt gælder at der skal bestilles minimum 25 voksenkuverter. Italienst, spansk og provence menuerne, samt fester i skovpavillonen dog minimum 50 voksenkuverter.

  • FESTENS VARIGHED

    Festarrangementer har en varighed på 8 timer.
    Frokost- og receptioner 4 timer, med mulighed for forlængelse med 2 timer ved bestilling af kaffe/te og kage.

  • AFBESTILLING

    Hvis I er nødsaget til at afbestille jeres arrangement, vil vi til enhver tid bestræbe os på at udleje lokalerne til anden side. Lykkedes dette ikke, er vi nødsaget til at fakturere et afbestillingsgebyr. Ved afbestilling 6 mdr. før arrangementet faktureres et administrationsgebyr på 100 kr.

    Ved afbestilling mellem 6 mdr. og 60 dage før arrangementet faktureres 50 % af det totale beløb. Ved afbestilling mindre end 60 dage før arrangementet faktureres 100 % af det totale beløb. I kan justere deltagerantallet indtil 8 dage før festen.

  • BETALING

    Ved bekræftigelse af reservationen betales et depositum på kr. 2.500,-
    Senest 8 dage før arrangementet indbetales den samlede kuvertpris.

    Drikkevarer der ikke er inkluderet i kuvertprisen afregnes efterfølgende.

    Betaling sker via bankoverførsel.

    Det tages forbehold for prisændringer.

  • BØRN

    Hos os spiser børn i alderen 2 til 12 år til halv pris.