Receptionsanretning

  • Pris pr. kuvert kr. 269,-

STÅENDE BUFFET

(vælg 10 retter)
  • Canapeer rn. fiskemousse, røget laks eller rejemousse
  • Store tigerrejer m. dip
  • Små frikadeller
  • Julesalat m. rørt patemousse
  • Butterdejssnitter m. krydderurter
  • Vandbakkelse m. ostecreme
  • Gratinerede bruschetta
  • Pizzasnegle
  • Grøntsagsstænger m. dip
  • Minisandwich m. æg, skinke, tun eller kaviarmousse
  • Rugbrøds canapeer m. røget tyndsteg og basilikum
  • Cocktailpølser i svøb
  • Melon m. parmaskinke
  • Butterdejssnegle m. olivenpasta
  • Mini grøntsagstærter
  • Ostebjælker m. druer
  • Kanelmarengs
  • Frisk frugt

VINTERRECEPTION

(serveres som buffet)
  • Laksemousse
  • Marinerede rejer med artiskok og soltørrede tomater
  • Kyllingebryst m. æble og parmasan på salatbund
  • Carpaccio på rucolabund
  • Pastasalat
  • 2 slags grønne salater
  • Ost og frugtfad
  • Hjemmebagt brød m. smør

SOMMERRECEPTION

(serveres som buffet)
  • Fiskesouffle med pesto og lakserogn
  • Hel varmrøget laks med abrikos og pinjekerner
  • Lammeculotte m. tzatziki
  • Pommes tillas spinat
  • Avocado- og tomatsalsa
  • 2 salgs grønne salater
  • Ost og frugtfad
  • Hjemmebagt brød og smør
fest-img

FESTKONCEPT

  • MADEN

    Alt vores mad er hjemmelavet. Vi bruger kun friske råvarer og årstidens frugt og grønt.

  • OPDÆKNING

    Når I holder fest hos os, sørger vi for opstilling og opdækning af borde med basis bordpynt. Vi sørger ligeledes for oprydning og rengøring af lokalet efter festen.

  • SERVICE PÅ DAGEN

    Vi stiller køkkenpersonale til rådighed, de laver maden og sørger for opvasken. Vi beder vores gæster om at være behjælpelige med afrydning under og efter maden.

  • ANRETNING

    Hovedretten og natmaden serveres altid som buffet, men det kan variere om forretten og desserten portionsanrettes eller serveres som buffet.
    Drikkevarer hentes som selvbetjening fra separat bord og køleskabet.
    Ønskes dessertvin, hedvin eller spiritus afregnes dette pr. påbegyndt flaske.
    Åbne vinflasker udleveres, når festen er slut.

  • KUVERTANTAL

    Generelt gælder at der skal bestilles minimum 25 voksenkuverter. Italiensk, spansk og provence menuerne, samt fester i Skovpavillonen dog minimum 60 voksenkuverter.

  • FESTENS VARIGHED

    Festarrangementer har en varighed på 8 timer.
    Frokost- og receptioner 4 timer, med mulighed for forlængelse med 1 time ved bestilling af kaffe/te og kage.

  • AFBESTILLING

    Hvis I er nødsaget til at afbestille jeres arrangement, vil vi til enhver tid bestræbe os på at udleje lokalerne til anden side. Lykkedes dette ikke, er vi nødsaget til at fakturere et afbestillingsgebyr. Ved afbestilling 6 mdr. før arrangementet faktureres et administrationsgebyr på 100 kr.

    Ved afbestilling mellem 6 mdr. og 60 dage før arrangementet faktureres 50 % af det totale beløb. Ved afbestilling mindre end 60 dage før arrangementet faktureres 100 % af det totale beløb. I kan justere deltagerantallet indtil 8 dage før festen.

  • BETALING

    Ved bekræftigelse af reservationen betales et depositum på kr. 2.500,-
    Senest 8 dage før arrangementet indbetales den samlede kuvertpris.

    Drikkevarer der ikke er inkluderet i kuvertprisen afregnes efterfølgende.

    Betaling sker via bankoverførsel.

    Det tages forbehold for prisændringer.

  • BØRN

    Hos os spiser børn i alderen 2 til 12 år til halv pris.